marți, 21 decembrie 2010

Pentru zona ochilor

  Si aici exista o multitudine de variante, in functie de produsele folosite, eu va dau doar un singur exemplu. Acesta este un tratament intensiv hidratant si de luminozitate, reducand luniile fine din jurul ochilor si cearcanele.

    Tips
  Zona ochilor trebuie protejata cu creme speciale de hidratare, antirid sau lifting, in functie de necesitati, dimineata si seara.
  Mastile speciale pentru ochi sunt foarte eficiente.
  Folositi ochelari mari de soare, indiferent de anotimp, dar mai ales vara. Acestia filtreaza razele UVA si UVB care provoaca ridarea, protejeaza retina si elimina expresiile firesti ale ochilor de adaptarea la lumina puternica.

   Prevenirea este mai buna (si mult mai usoara) decat repararea! Acest lucru general valabil se aplica perfect si cand este vorba despre ten.
  La 18 ani nu realizam cat este de important acest lucru, avem senzatia ca tenul nostru va ramane la fel toata viata. Abia cand apar primele riduri pe frunte, in jurul ochilor, sau in jurul gurii intram in panica. Iata un tratament recomandat persoanelor cu varste cuprinse intre 30-40 de ani, ce are ca scop eliminarea ridurilor fine si redarea elasticitatii tenului.


1.Se incepe cu demachierea si tonifierea ochilor, cu produse speciale.
2.Se face un gomaj foarte usor, eventual cu produse negranulate.
3.Masajul se executa cu miscari ascendente, in jurul ochilor si cu miscari de drenaj limfatic, pentru eliminarea excesului de apa din zona(pungile de sub ochi). Se foloseste un ser antirid si hidratant (extract de sodiu hialuronat, derivat al acidului hialuronic).
4.Se aplica o masca (de exemplu masca plastifianta cu extract de alge si albastrele) cu care sta 10 minute.
5.Se aplica o crema speciala pentru ochi, cu factor de protectie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu